Bootcamp

Har din film fået ustyrlig mange likes? Så kan det være dig og din film, der kommer på Bootcamp på Fyn i weekenden den 3. til 4. november 2018 ! Vi betaler transport op til 600 kr. pr person, og al forplejning er selvfølgelig også dækket.

På Bootcampen bliver du sat på hold med to andre bootcamp-finalister, og I skal så sammen lave jeres endelige film. I konkurrerer mod fire andre hold. Undervejs får I råd og vejledning fra erfarne reklamefolk, og ikke mindst youtuberne Gex & Alexander Husum!

Søndag den 4. november 2018 udvælger vores dommere de to bedste bud. De to film skal konkurrere i tre dage på Facebook. Vinderholdet er den film, der får flest likes. De tre holddeltagere bag filmen vinder dermed titlen 'Natural Talents' og tre rejsegavekort på 7.000 kr. til hver.

Bootcampen afholdes på et sted, der hedder Gl. Brydegaard. Se info her.

Hvis du udvælges til Bootcampen sender vi dig og - hvis du er under 18 år - dine forældre en mail med en masse praktiske oplysninger og en oversigt over, hvad der skal ske på de to fantastiske dage, du får på Fyn. Vi kan allerede love dig, at det bliver sjovt og spændende.

Vi ses på Bootcampen!