FAQ

Hvor mange må man deltage?

Du kan deltage alene eller som et hold på max 3 personer. Skriv alle navne i beskrivelsen når I uploader.

Hvad sker der på Bootcampen?

På Bootcampen bliver du sat på hold med to andre bootcamp-finalister, og I skal så sammen lave jeres endelige film. I konkurrerer mod fire andre hold. Undervejs får I råd og vejledning fra erfarne reklamefolk, og ikke mindst youtuberne Gex & Alexander Husum!

Søndag den 4. november 2018 udvælger vores dommere de to bedste bud. De to film skal konkurrere i tre dage på Facebook. Vinderholdet er den film, der får flest likes. De tre holddeltagere bag filmen vinder dermed titlen 'Natural Talents' og tre rejsegavekort på 7.000 kr. til hver.

Hvad hvis jeg ikke kan komme på Bootcampen?

Så kan du desværre ikke komme videre til finalen. Vi udvælger de to sidste film, der konkurrerer om vinderprisen, på Bootcampen. Derfor er det vigtigt, at du kan deltage.

Hvordan bliver man sat sammen i hold/teams på Bootcampen?

Vi sammensætter holdene, når vi har set jeres film. Det vil både være filmen, jeres vinkel og ting som alder og geografi, der vil afgøre, hvordan vi vælger at sammensætte holdene. Er en af dine venner også blevet udtaget til Bootcampen og du mener, at I to kan lave noget superfedt sammen, så skriv til os, når I ved, I er blevet udvalgt, så lover vi at se, hvad vi kan gøre.

Hvem er dommerne i konkurrencen?

Jeres film bliver bedømt af erfarne reklamefolk, youtuberne Gex & Alexander Husum samt Miljøstyrelsen.

Hvor mange endelige vindere er der?

Vinderteamet består af tre personer, der hver vinder et gavekort på 7.000 kr. til en rejse.

Hvordan vinder jeg?

Det gør du ved at at lave en fed film inden for konkurrencereglerne. Og ved at aktivere dine venner, famile og bekendte til at gå ind og give din film et like på naturaltalents.dk

Hvornår ved jeg, om jeg har vundet?

Du får besked, om du er udtaget til Bootcampen den 29. oktober, og de endelige vindere får besked den 11. november 2018.

Hvor mange gange kan jeg og mine venner stemme?

I kan stemme så mange gange, I vil – men kun en gang på hver film.

Hvor mange film må jeg deltage med?

Du må gerne lave flere film, og dermed vise, hvordan flere af dine idéer kan føres ud i livet.

Hvad må jeg?

Du må som hovedregel alt. Men på grund af nogle nye regler vedrørende beskyttelse af privatliv må du kun bruge billeder og lyd af dig selv eller nogen, der har givet dig tilladelse til at bruge disse ting.

Hvad må jeg ikke?

Du må ikke bruge modelbilleder eller lydspor fra andre end dig selv, med mindre du har tilladelse. Det er meget vigtigt, at alt hvad du laver, er udarbejdet af dig, og at du får tilladelse til at bruge billeder af venner og familie, hvis du bruger dem som medvirkende i filmen.

Du må heller ikke "reklamere" for brands/produkter, som du er glad for eller nedgøre brands/produkter, du ikke kan lide. Det er ikke specifikke produkter, vi skal tale om i denne konkurrence, men budskabet om parfumeallergi, og at det er vigtigt, at man tænker over, hvad der er i for eksempel deodoranten, barberskummet, cremen eller hårvoksen.

Har du spørgsmål til ovenstående, så send os en mail på support@naturaltalents.dk